Nederlands

Industrieweg 28
9403AB Assen
Nederland

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?
Stuur een open sollicitatie

Scapino: helder en leuk

Scapino is de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je vindt onze winkels door heel Nederland. Bovendien vind je onze uitgebreide collectie op Scapino.nl.

Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.
We bieden praktische regenlaarzen aan, maar ook trendy laarsjes; comfortabele basic T-shirt maar ook fashionable hardloop-topjes. Natuurlijk denken we ook aan de nodige onderhoudsmiddelen voor een lang schoenplezier.

Onze klanten vinden onze artikelen in de filialen en 24 uur per dag op scapino.nl. Ons doel is dé on- en offline speler in de markt te worden waar de klant altijd direct – op ieder moment en op iedere plek – zijn slag kan slaan.

De klant staat bij ons natuurlijk voor 100% centraal. Of dat nu in een filiaal is of aan de telefoon bij de klantenservice. Persoonlijke aandacht geven is onze tweede natuur. Iedere shopbeleving moet een positieve zijn, of dat nu in het filiaal of online is.

Scapino staat aan het begin van een nieuw Scapino. Na een succesvolle doorstart werken we met onze betrokken medewerkers hard aan een nieuwe, gezonde toekomst. Dat doen we met veel enthousiasme, met een tomeloze energie en met geweldig veel plezier. Zonder onze passie voor schoenen en mode uit het oog te verliezen.